Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΚΤΥΠHΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ( ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΫ: Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ)
ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ XΤΥΠHΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ
( ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΫ: Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ)

Η Μεσόγειος στο αίμα βουτηγμένη
κι ένας όλεθρος στην Κύπρο φοβερός
η Ελλάδα τι μπορεί να περιμένει
απ’ τον Άρη που χτυπάει διαρκώς.

«Τα κράτη γύρω από την μεγάλη λίμνη δεν θα είναι φιλικά το ένα προς το άλλο και το πιο ανατολικό νησί, που είναι κομμάτι από αυτά, κι’  αυτό βουτηγμένο στο αίμα θα είναι, αφού ο όλεθρος θα θερίζει ολόκληρη τη γειτονιά του.  Η κοιτίδα του πολιτισμού που δημιούργησε ήρωες και δικούς της Θεούς από το δικό της τον ψεύτικο Θεό της φωτιάς και του πολέμου που ο αντίστροφος χαρακτήρας του δίνει το όνομα της γυναίκας του Ολύμπιου θα την κτυπήσει και το κτύπημα θα είναι διαρκείας». Τα κείμενα των προφητειών είναι παρμένα από τα βιβλία

ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΫ: Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ Κυπριακής έκδοσης ( ISBN 9963-8353-4-1) Ιουνίου 1999 

&  ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΫ: ΗΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ Πρώτη Επαλήθευση Ελληνικής έκδοσης (ISBN 960-14-0487-2) έτους 2001, Εκδοτικού Οίκου Α.Α.Λιβάνη.

«Αληθείας φως, απόδειξις» (Πλούταρχος)Με «πόλεμο» προειδοποιεί Ελλάδα και Κύπρο η Τουρκία  
Κατέθεσε έγγραφο περί «casus belli» στον ΟΗΕ!
02/05/2017 15:28

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση στο pronews.gr της πρότασης της ρωσικής Gazprom για ανάληψη της διαχείρισης των κυπριακών κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου, δημοσιοποιήθηκε έγγραφο στον ΟΗΕ με το οποίο η Άγκυρα χαρακτήρισε ως "αιτία πολέμου" ("casus belli") κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, οποιαδήποτε θαλάσσια έρευνα εγκριθεί εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, της δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ και της ανακηρυγμένης και οριοθετημένης κυπριακής ΑΟΖ, "χωρίς την έγκριση της Τουρκίας!"

Στην διακοίνωση, η Άγκυρα αναφέρει ότι ολόκληρη την θαλάσσια περιοχή δυτικά του μεσημβρινού 32º16'18"E είναι τουρκική ΑΟΖ και πλέον πρέπει να αποσυρθούν όλα τα πλοία που δεν έχουν άδεια από την τουρκική κυβέρνηση για έρευνες.

Με τον μονομερή αυτό ορισμό της τουρκικής υφαλοκρηπίδας ουσιαστικά αποστερείται η Κύπρος κάθε θαλάσσιας ζώνης πέραν των χωρικών υδάτων της και συγχρόνως όλη η ελληνική υφαλοκρηπίδα της Ανατολικής Μεσογείου πέραν των χωρικών υδάτων των 6 ν.μ. των ελληνικών νησιών, περιέρχεται στην Τουρκία και πλέον για να αμφισβητηθεί αυτό, θα πρέπει να γίνει χρήση όπλων από ελληνικής και ελληνοκυπριακής πλευράς!

Aνατολικά της Ρόδου και της Κρήτης, πέρα από τα 6 ν.μ. χαρακτηρίζεται όχι απλώς ΑΟΖ, αλλά και υφαλοκρηπίδα, εγκαταλείποντας την πάγια τακτική, από το 1974 της αμφισβήτησης, αλλά και διαβούλευσης με την Ελλάδα για τον ορισμό της υφαλοκρηπίδας.

"It is Turkey’s well-considered position that the outer limits of the Turkish continental shelf in the above -mentioned maritime areas follow the median line between the Turkish and Egyptian coastlines. The western terminal point of the median line will be determined in accordance with the outcome of future delimitation agreements in the Aegean Sea and in the Mediterranean among all States concerned, taking"! 

Σε διαφορετική περίπτωση θα κάνει χρήση ένοπλων μέσων η Τουρκία!

Η Αγκυρα δηλώνει ότι "Η Τουρκία έχει δεσμευθεί να προστατεύσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της που εκπορεύονται από το διεθνές δίκαιο και δεν θα επιτρέψει σε ξένες εταιρίες να πραγματοποιήσουν μη εξουσιοδοτημένες έρευνες υδρογονανθράκων και δραστηριότητες εξόρυξης στην δική της υφαλοκρηπίδα" η οποία βάσει των συντεταγμένων που κατέθεσε στον ΟΗΕ περιλαμβάνει ολόκληρη την ελληνική υφαλοκρηπίδα και την δυνητική ΑΟΖ ανατολικά της Κρήτης και της Ρόδου.

Επίσης στην δήλωση γίνεται αναφορά στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών της 6ης Απριλίου.

Η προειδοποίηση αφορά και τις ξένες εταιρίες που έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα έρευνας και εκμετάλλευσης του Οικοπέδου 6 της Κυπριακής ΑΟΖ, (η ιταλογαλλική κοινοπραξία ΕΝΙ/Total), δηλαδή η Τουρκία απειλεί ότι θα κτυπήσει πλοία και εγκαταστάσεις με ιταλική και γαλλική σημαία!

Το κείμενο κατέθεσε στον ΟΗΕ ο μόνιμος αντιπρόσωπος της χώρας στα Ηνωμένα Έθνη Φ. Σινιρίογλου. 

Πρόκειται για πρωτοφανή, στα διεθνή χρονικά, ενέργεια από μία χώρα η οποία έχει ήδη διατυπώσει "casus belli" κατά άλλης χώρας και πιο συγκεκριμένα κατά της Ελλάδας σε περίπτωση που η χώρα μας επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια στο Αιγαίο. Είναι το δεύτερο "casus belli" κατά της Ελλάδας και το πρώτο κατά της Κύπρου!

Είναι πρωτοφανές, αλλά αληθινό, το ότι μία χώρα με την απειλή χρήσης όπλων αρνείται σε γειτονικές χώρες να ασκήσουν τα απορρέοντα εκ των διεθνών συνθηκών δικαιώματά τους! 

Με το έγγραφο (Α/71/875-S/2017/321) το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα ως επίσημο έγγραφο της Γενικής Συνέλευσης και του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και θα δημοσιευθεί στην επόμενη έκδοση του “Law of the Sea Bulletinη Άγκυρα δεν επαναφέρει απλώς την αμφισβήτηση της κυπριακής ΑΟΖ αλλά διατυπώνει ρητή διεκδίκηση επί του Οικοπέδου 6, ως μέρος της τουρκικής υφαλοκρηπίδας και ολόκληρης της θαλάσσιας περιοχής ανατολικά των 6 μιλίων από τα ελληνικά νησιά.

Για την Μεγίστη (Καστελόριζο) αναγνωρίζει "ελληνικό δικαίωμα και υφαλοκρηπίδα" περιμετρικά του νησιού στα 6 ν.μ. εκτός από το βόρειο τμήμα που είναι η ενδιάμεση γραμμή με την τουρκική ακτή.

Στην επιστολή του ο Φ. Σινιρίογλου εκφράζει βαθύτατη ανησυχία για την "προκλητική ενέργεια της ελληνοκυπριακής διοίκησης να προσφέρει την Άδεια για έρευνες και εξόρυξη υδρογονανθράκων για το λεγόμενο Οικόπεδο 6, το οποίο μερικώς κείται εντός των εξωτερικών ορίων της Τουρκικής υφαλοκρηπίδας στην Ανατολική Μεσόγειο".

Ο Φ. Σινιρίογλου δηλώνει ότι η συγκεκριμένη "αποκαλούμενη Άδεια" που δόθηκε από την "ελληνοκυπριακή διοίκηση" για το «Οικόπεδο 6» στις 6 Απριλίου 2017 «δεν παράγει νομικά αποτελέσματα επί των ipso facto and ab initio, κυριαρχικών δικαιωμάτων της Τουρκίας επί της υφαλοκρηπίδας για την έρευνα και εξόρυξη των φυσικών πόρων της.

Το Σαββατοκύριακο το τουρκικό κρατικό πρακτορείο Anadolu δημοσίευσε ανάλυση που αναπαρήγαγαν πολλά ελεγχόμενα ΜΜΕ, σύμφωνα με την οποία ο τούρκος Αρχηγός ΓΕΝ ναύαρχος Μποστανογλου με την παρουσία του στο τουρκικό πολεμικό σκάφος TCG Gaziantep προκειμένου να παρακολουθήσει τις σεισμικές έρευνες του Barbaros στα ανοιχτά του ψευδοκράτους , ήθελε να στείλει το μήνυμα ότι η Τουρκία θα προασπίσει τα συμφέροντα της. 

του Γιάννη Πετρίδη
ΠΗΓΗ: http://www.pronews.gr/portal/20170502/defencenet/ellinotoyrkika/40/ektakto-krisi-me-polemo-proeidopoiei-ellada-kai-kypro-i


ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
( ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΫ: Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ)

Με πήγε τότε πάνω από το μεγάλο νησί που τόσα έχει και είχε υποφέρει.
Κοίταξε αυτό το φύλο που είναι πεσμένο στης Μεσογείου την Ανατολική πλευρά
Κοιτώντας, είδα πάνω σ αυτό φωτιά και πόλεμο.  Και ρώτησα τον καθοδηγητή μου με βαθύ αναστεναγμό:  «Γιατί;»
Πληρώνει τα λύτρα της προδοσίας κάποιων κατοίκων της, μου είπε.  Όταν κάποιοι άλλοι είχαν προδοθεί κάπου αλλού, σαν Πόντιοι Πιλάτοι έπλεναν τα χέρια τους.  Και όχι μόνο.  Καταδίκασαν και αυτοί μαζί με τους άλλους ομοθρήσκους και αλλοθρήσκους τους σε αφανισμό.  Και τώρα ο αφανισμός από το γιαταγάνι του Ισλάμ έρχεται να τους θερίσει.  Η εξιλέωση  θ’ αργήσει.  Η τιμωρία έρχεται άλλοτε με μια θηλιά σε κάποια συκιά και άλλοτε από το γιαταγάνι κάποιου αλλόθρησκου.
Δεν θα το βοηθήσει κανένας αυτό το σημείο της γης;
Ποιος να το βοηθήσει; με ρώτησε.
Μα όλοι εκείνοι που τόσα κατά καιρούς του έταξαν…
Εκείνοι ήθελαν να κάνουν την δουλειά τους και μόνο αυτήν γι’ αυτό και του έταζαν.  Μόνο ένα ανίσχυρο κομμάτι του Αιγαίου θα θελήσει να βοηθήσει αλλά οι εχθροί είναι μεγαλύτεροι…
-  Οι συμφωνίες έχουνε χάσει την αξία τους, είπε πάλι ο καθοδηγητής μου. Και τώρα που αυτές έσβησαν το φεγγάρι και το αστέρι, θα χωρίσουν.  Πριν από αυτό και λίγο μετά αφού λήξει ετούτος ο αιώνας το αίμα των παιδιών της ημισελήνου θα βάψει πολλούς τόπους.
-  Θα εξαφανιστεί το φεγγάρι και τ’ αστέρι; ρώτησα.
-  Όχι, δεν θα εξαφανιστεί.  Θα συνετιστεί…
Θα εξακολουθήσει η Τουρκία να υπάρχει σαν κράτος;
Αυτό θα στο πω αργότερα.

Ανοίγει «πυρ» ο τουρκικός Στόλος από το Καστελόριζο μέχρι την Κύπρο!
03/05/2017 21:31

H Άγκυρα εξέδωσε πριν λίγο τρεις ΝAVTEX τις 449 και 450/17 με τις οποίες δεσμεύει περιοχές ΝΔ της Κύπρου την 4 και 5 Mαϊου 2017 στο Οικόπεδο 6 της κυπριακής ΑΟΖ για ασκήσεις με πραγματικά πυρά και εκπαιδευτική δραστηριότητα ρυμούλκησης ηλεκτρονικής συσκευής από πολεμικό πλοίο, αλλά το σημαντικότερο είναι η τρίτη NAVTEX: Αύριο Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 η Τουρκία με την NAVTEX 452/17 δέσμευσε μια μεγάλη περιοχή νότια του Καστελόριζου για να εκτελέσουν ασκήσεις με πραγματικά πυρά.

Κανένα ελληνικό πλοίο επιφανείας δεν βρίσκεται στην περιοχή για να μην θεωρηθεί ότι η Αθήνα κλιμακώνει, αλλά ένα, τουλάχιστον, υποβρύχιο κινείται και αυτό νότια του Καστελόριζου.

Οι τρεις NAVTEX αποτελούν την υλοποίηση της διακοίνωσης της Τουρκίας στον ΟΗΕ με την οποία χαρακτηρίζει "τουρκική υφαλοκρηπίδα", δηλαδή επέκταση της χερσαίας επικράτειάς της, ολόκληρη την υποθαλάσσια περιοχή δυτικά των 6 μιλίων από τα ελληνικά νησιά του ΝΑ Αιγαίου και ανατολικά των ακτών της Κύπρου.

Φυσικά οι NAVTEX είναι... εντελώς παράνομες, αλλά μέχρι να αμφισβητήσει κάποιος με τα όπλα τη νομιμότητά τους, ισχύει το "δίκαιο των όπλων" με τα οποία απειλεί να κάνει χρήση η Αγκυρα.

Μέρος των περιοχών που δεσμεύτηκαν συμπίπτει με την περιοχή που έχει δεσμεύσει η Κυπριακή Δημοκρατίας λόγω διεξαγωγής σεισμικών ερευνών για υδρογονάνθρακες από το ερευνητικό πλοίο R/V RAMFORM HYPERION από 5/5 έως 15/8/2017 και σε κάθε περίπτωση οι περιοχές αυτές βρίσκονται εντός της ΑΟΖ της Κύπρου και περιλαμβάνουν μέρος του Οικοπέδου 6.

Όλα αυτά ενώ το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Barbaros εκτελεί ήδη έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ από την Τρίτη 2 Μαΐου.

του Γιάννη Πετρίδη
ΠΗΓΗ: http://www.pronews.gr/portal/20170503/defencenet/ellinotoyrkika/40/ektakto-anoigei-pyr-o-toyrkikos-stolos-apo-kastelorizo-mehri


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ 
ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ
Από τις προφητείες κάποιες προφητείες που επαληθεύτηκαν με πραγματικά γεγονότα στο παρελθόν,  κάποιες προφητείες που τείνουν να πραγματοποιηθούν και κάποιες που είναι καταγραμμένες και αφορούν μελλοντικά γεγονότα.

Μερικά από τα πολλά εδάφια που επαληθευτήκαν:
    Οι ουρανοξύστες  καταρρέουν. ( Η πτώση των διδύμων πύργων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001).
    Η οργή του Θεού κτυπά την Αμερική. ( Η πτώση των διδύμων πύργων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001).
    Η καταστροφή.  ( Η πτώση των διδύμων πύργων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001).
    Πείνα στην κοινότητα της Ευρώπης. (βλέπε Ελλάδα κλπ)
    Οι μουσουλμάνοι θα χτυπήσουν την Ευρώπη. (βλέπε Γαλλία, Βρετανία, Βέλγιο, Ρωσία κλπ)
    Παλιρροϊκά κύματα το 2011. (Τσουνάμι στην Φουκουσίμα 11-3-2011)
    Την Ενωμένη Ευρώπη διαλύει η Αμερική. (περιγραφή του Brexit με λεπτομέρειες)

Επειδή όμως κάποιοι θα αρχίσουν την δογματική τους λογοκρισία με το σκεπτικό του ότι, για να προβλέπει κάποιος μελλοντικά γεγονότα, θα πρέπει να είναι απεσταλμένος ή εξουσιοδοτημένος εξ ουρανού, κληρικός, ιεροκήρυκας ή μοναχός , θα τους πω ότι Ο Θεός Δημιουργός μας,  μας έπλασε όλους, κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή του και μόνο εκείνος καθορίζει τα χαρίσματα, που δίνει στα δημιουργήματά του,  και η προφητεία ή η πρόρρηση κάποιων γεγονότων είναι ένα από αυτά.

 Όσο για τις επαληθεύσεις των προφητειών θα προσπαθήσω να δημοσιεύω όσο το δυνατόν περισσότερα  ντοκουμέντα των γεγονότων.

Όσοι λοιπόν θα θελήσουν να προβάλουν δογματικές θεωρίες,  θα τους προέτρεπα να χρησιμοποιήσουν άλλους διαδικτυακούς  χώρους.  Ακόμη η ιστοσελίδα μας αυτή πρώτιστα με την βοήθεια του Θεού και κατ’ επέκταση με την βοήθεια γλωσσομαθών αναγνωστών που μπορούν και θέλουν – κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μου – σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μεταφρασθεί και σε άλλες γλώσσες ώστε να έχουν όλοι την δυνατότητα της γλωσσικής πρόσβασης  σ’ αυτήν.

Για να πάρετε μια ιδέα του περιεχομένου της ιστοσελίδας, Η Προφητεία του τέλους αναφέρω λίγα λόγια από την εισαγωγή του ομώνυμου βιβλίου.

Το βιβλίο Η Προφητεία του Τέλους γράφτηκε το 1996, μετά από έναν προφητικό οραματισμό του Δημήτρη Παπέϋ, και εκδόθηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο, τον Ιούνιο του 1999. Τρεις μήνες μετά την πρώτη του έκδοση, άρχισε να επαληθεύεται με τους σεισμούς της Αθήνας και με άλλα συμβαίνοντα, με αποκορύφωμα την επαλήθευση της περιγραφόμενης σ' αυτό πτώσης των ουρανοξυστών της Νέας Υόρκης στις 11 Σεπτεμβρίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου