Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Δημήτρη Παπέϋ: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ - ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ


                     Έτσι ονειρεύεται την Τουρκία ο σουλτάνος Ρ.Τ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ
  με προσαρτημένες στην Τουρκία, τη Θράκη, την Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική, το Άγιο Όρος, Όλα τα νησιά του Αιγαίου μέχρι και την Ρόδο και ολόκληρη την Κύπρο.

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ
Μη δώσετε βάσεις στην Δυτική Συμμαχία,
για να κτυπηθούν Ρωσικοί και Συριακοί στόχοι,
αν δεν θέλετε στη συνέχεια τους τούρκους
μέσα στα δικά σας τα σπίτια.
Στις ημέρες μας τα σοφά λόγια του Ρωμαίου πολιτικού και ρήτορα Κικέρωνα 106πΧ-43μΧ αντηχούν στ’ αυτιά μου. Λες και θέλουν να με αφυπνίσουν.
« Μπορεί να έχουμε υψηλές ιδέες για τη φύση των εθνών, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα έθνη λίγο απέχουν από το να είναι συμμορίες ληστών.»
Τι σχέση όμως έχει αυτό το γνωμικό, με τα επίκαιρα γεγονότα που διαδέχονται το ένα το άλλο και προβληματίζουν τον Ελλαδικό και Ελληνοκυπριακό λαό.
Ας αναλύσουμε τα γεγονότα:

ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Οι Τούρκοι θέλουν να πολεμήσουν εναντίον του καθεστώτος Άσαντ  και των ρωσικών δυνάμεων.
Οι Αμερικάνοι θέλουν να πολεμήσουν εναντίον του καθεστώτος Άσαντ και των ρωσικών δυνάμεων.
Οι Ευρωπαίοι θέλουν να πολεμήσουν εναντίον του καθεστώτος Άσαντ και των ρωσικών δυνάμεων.
Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι ζητούν από την Ελλάδα βάσεις για να επιτεθούν την Συρία.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Οι Τούρκοι μετά την δήλωση του σουλτάνου Ρ.Τ.Ερντογάν περί
αναθεωρήσεως της Συνθήκης της Λωζάννης, θα προσπαθήσουν να καταλάβουν την βορειοανατολική ‘Ελλάδα, τα Ελληνικά νησιά και ολόκληρη την Κύπρο μας. (εξέδωσαν  ήδη και χάρτη της ΝΕΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ)
Οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι όχι μόνον δεν αντιδρούν στις νέες αξιώσεις της Τουρκίας, αλλά όπως φαίνεται τις σιγοντάρουν, σφυρίζοντας αδιάφορα.  
Η Ρωσία προσφέρεται στρατιωτικά, να βοηθήσει την Ελλάδα σε περίπτωση που δεχθεί τουρκική επίθεση, αν και η Ελλάδα με την σειρά της, δεν παραχωρήσει τις βάσεις της, στους Αμερικανοευρωπαίους για να επιτεθούν στη Συρία και κατ’ επέκταση στις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Μετά από ένα μήνα στις ΗΠΑ έχουν εκλογές. Θέλοντας το κυβερνόν κόμμα του Ομπάμα,  να ανατρέψει, την εύθραυστη εκλογική ισορροπία, υπέρ της Κλίντον επιχειρεί να το κάνει μέσω μιας επιτυχημένης πολεμικής αναμέτρησης ( όπως νομίζει) και ως προς τούτο , θα επιδιώξει να συντομεύσει τον χρόνο των πολεμικών γεγονότων.    

ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Η λυκοπαρέα στο πρόσφατο παρελθόν, μεταξύ Τουρκίας και ημών, υποστήριξε την Τουρκία, παρ’ όλο του ότι η χώρα αυτή είχε αποκλίνει προς την Χιτλερική Γερμανία, ενώ αντίθετα Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριοι πολέμησαν γενναία στο πλευρό των συμμάχων τους.
Οι Άγγλοι μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σκότωσαν και απαγχόνισαν εκατοντάδες Ελληνοκύπριους πατριώτες.
 Όλοι οι λεγόμενοι «σύμμαχοί μας»  στον δεύτερο μεγάλο ξεριζωμό των Ελλήνων από την Μικρά Ασία τήρησαν σιγή ιχθύος.  Στην Τούρκικη εισβολή του 1974, με τις εκατόμβες των νεκρών και την δολοφονία εκατοντάδων αιχμαλώτων, όχι μόνο δεν αντέδρασαν, όχι μόνο δεν έσυραν την Τουρκία στο διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου, αλλά κυρίως Άγγλοι και Αμερικανοί συμμετείχαν στα επεκτατικά της τα σχέδια.
 Η Τουρκία ελίσσεται και η λυκοπαρέα, της κάνει όλα της τα χατίρια.
Το έργο το έχουμε δει
σε επανάληψη πολλές φορές. Οι αρχαίοι μας πρόγονοι έλεγαν το σοφό εκείνο «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Όποιος δεν μαθαίνει από τα λάθη του, αλίμονο στην τύχη του.
Στα δικαστήρια ο δικαστής αν πιάσει ψευδόμενο κάποιον μάρτυρα σε ένα σημείο, τον αποπέμπει ως αναξιόπιστο και στην παρούσα υπόθεση, έχουμε υποσχέσεις ανεκπλήρωτες και ψεύδη κατά συρροή. Γιατί λοιπόν να τους πιστέψουμε. Με ποιες εγγυήσεις, θα τους εμπιστευθούμε.

Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Οι εθνομειοδότες Έλληνες πολιτικοί, μη θέλοντας στο μικρότερο να  δυσαρεστήσουν την λυκοπαρέα τους - Άγγλους, Γερμανούς, Γάλλους, Ιταλούς, Αμερικάνους και CIA, για οικονομικούς κυρίως λόγους και σκοπούς. Κατά την γνώμη μου κατά πλειοψηφία με επί κεφαλής τον αμερικανοδιαπιστευμένο Τσίπρα, θα αποφασίσουν τελικά να υποκύψουν στην αλλοπρόσαλλη αμερικανική πολιτική.

Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
Η Κυπριακή ηγεσία μη θέλοντας να διαταράξει τις διαπραγματεύσεις της για «το Κυπριακό», ίσως πέσει στην παγίδα των Αμερικανοευρωπαίων και ως εκ τούτου, παραχωρήσει «γη και ύδωρ» στη γνωστή  λυκοπαρέα – την ίδια ακριβώς που δίχασε το μαρτυρικό μας νησί -.

ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ
Τα ονόματα των ηγετών, εκείνων που
δεν θα αξιολογήσουν σωστά την κρισιμότητα των στιγμών του Ελληνισμού και δεν επισημάνουν τον κίνδυνο που καραδοκεί, για τον εδαφικό κατακερματισμό της αιματοβαμμένης γης μας, οι επόμενες γενιές θα τα καταγράψουν στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας ακριβώς κάτω από τα  ονόματα, του Πήλιου Γούση και του Εφιάλτη.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
« Αμυνώ δέ καί υπέρ ιερών καί οσίων καί μόνος καί μετά πολλών. Τήν πατρίδα δέ ούκ ελάσσω παραδώσω» 
 Όρκος Αθηναίων Οπλιτών
Αν δεν εξασφαλισθεί η περιφρούρηση των Ελληνικών και Κυπριακών συνόρων με αυτοθυσία και Ρωσική και άλλη υποστήριξη, κινδυνεύει η Ελλάδα εδαφικά να συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό και η Κύπρος μας πλήρως να τουρκοποιηθεί.  


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΕΫ (Παπαχατζής)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου