Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΦΗΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΠΡΟΦΗΤΕΙΣ 
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΑυτές οι σελίδες δημιουργήθηκαν για να προβάλουν κάποιες προφητείες που επαληθεύτηκαν με πραγματικά γεγονότα στο παρελθόν, κάποιες προφητείες που τείνουν να πραγματοποιηθούν και κάποιες που είναι καταγραμμένες και αφορούν μελλοντικά γεγονότα.


Επειδή όμως κάποιοι θα αρχίσουν την δογματική τους λογοκρισία με το σκεπτικό του ότι, για να προβλέπει κάποιος μελλοντικά γεγονότα, θα πρέπει να είναι απεσταλμένος ή εξουσιοδοτημένος εξ ουρανού, κληρικός, ιεροκήρυκας ή μοναχός , θα τους πω ότι ο Δημιουργός μας Θεός,  μας έπλασε όλους κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή του και μόνο εκείνος καθορίζει τα χαρίσματα, που δίνει στα δημιουργήματά του.  Και η προφητεία ή η πρόρρηση κάποιων γεγονότων είναι ένα από αυτά.


 Όσο για τις επαληθεύσεις των προφητειών θα προσπαθήσω να δημοσιεύω όσο το δυνατόν περισσότερα  ντοκουμέντα των γεγονότων.

«Αληθείας φως, απόδειξις» (Πλούταρχος)


Όσοι λοιπόν θα θελήσουν να προβάλουν δογματικές θεωρίες,  θα τους προέτρεπα να χρησιμοποιήσουν άλλους διαδικτυακούς  χώρους. Ακόμη η ιστοσελίδα μας αυτή με την βοήθεια του Θεού σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μεταφρασθεί και σε άλλες γλώσσες για να έχει γλωσσική πρόσβαση  ο καθένας.


Τα κείμενα των προφητειών είναι παρμένα από τα βιβλία ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΫ: ΗΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ Κυπριακής έκδοσης ( ISBN 9963-8353-4-1) Ιουνίου 1999  &  ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΫ: ΗΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ Πρώτη Επαλήθευση Ελληνικής έκδοσης (ISBN 960-14-0487-2) έτους 2001, Εκδοτικού Οίκου Α.Α.Λιβάνη.


Για να πάρετε μια ιδέα του περιεχομένου της ιστοσελίδας, Η Προφητεία του τέλους αναφέρω λίγα λόγια από την εισαγωγή του ομώνυμου βιβλίου.


Το βιβλίο Η Προφητεία του Τέλους γράφτηκε το 1996, μετά από έναν προφητικό οραματισμό του Δημήτρη Παπέϋ, και εκδόθηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο, τον Ιούνιο του 1999. Τρεις μήνες μετά την πρώτη του έκδοση, άρχισε να επαληθεύεται με τους σεισμούς της Αθήνας και με άλλα συμβαίνοντα, με αποκορύφωμα την επαλήθευση της περιγραφόμενης σ' αυτό πτώσης των ουρανοξυστών της Νέας Υόρκης στις 11 Σεπτεμβρίου. 

Το βιβλίο Η Προφητεία του Τέλους - Πρώτη Επαλήθευση, είναι επανέκδοση του αρχικού, με την προσθήκη επεξηγηματικών σημειώσεων. Και η επαλήθευση των προφητειών συνεχίζεται...

«Στη μεγάλη πόλη την πανάρχαιη, που Κήρυκας των Εθνών στάθηκε στο βράχο της για να κηρύξει το μεγάλο Θεό, ο θάνατος, η ερήμωση, ο σεισμός και ο πόνος καραδοκούν να δώσουν μεγάλο χτύπημα που ποτέ στο παρελθόν δεν έδωσαν».

«Με πήρε και πέταξα πάνω από τη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον, το Οχάιο. Παντού ερημιά, παντού ερείπια και συντρίμμια... Κοιτώντας τα συντρίμμια είδα τους ουρανοξύστες κάτω».


Στην συνέχεια θα δημοσιεύονται προφητείες από αυτό το βιβλίο καθώς και επιλεγμένες προφητείες  διαφόρων χαρισματικών ανθρώπων που αφορούν τα γεγονότα που ζούμε και τα γεγονότα που μας περιμένουν……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου